Промо опции

Вътрешна реклама в ОТВОРЕНО.бг

Публикуването на търг в ОТВОРЕНО.бг, както и участието в търг (наддаване) е абсолютно безплатно.

Ако все пак искате вашият търг да бъде достъпен:

 - в слайдера на първа страница, както и

 - в слайдера в началото на страницата на съответната категория,

това е възможно. За ваше улеснение тази услуга за вътрешна реклама се заплаща с sms на специален номер 1851 и струва 1,20 лева с включен ДДС (моля вижте процедурата описана по-долу на тази страница).

Използването на sms услугата Ви осигурява поява на вашия търг на видно място в Отворено.бг във въртящ се слайдер в горната част на първа страница, както и в горната част на страницата на съответната категория, в която Вашият търг е публикуван.

Времето на поява на Вашата вътрешна реклама е равно на времето, за което Вашият търг е активен. Ако сте активирали търг с продължителност 30 дни, то и рекламата ще се появява за срок от 30 дни до затваряне на търга. Търгът ще бъде автоматично затворен при продажба на предмета, който продавате на търг или при изтичане на срока на активност на търга. При затваряне на търга, автоматично се деактивира и вътрешната реклама.

SMS услугата се активира при:

 - създаване на нов търг, както и при

 - редактиране на съществуващ търг,

чрез активиране на полето „Добави като анонсиран търг“, което поле се намира след полето за начини на плащане, непосредствено преди списъка с категориите в страницата „Стартирай търг“.

При създаване или редактиране на търг, след активирането на полето „Добави като анонсиран търг“, sms услугата се заплаща чрез sms на специален номер 1851 за сумата от 1,20 лева с включен ДДС, което автоматично осигурява появата на вашия търг във въртящите се слайдери на първа страница и на страницата на категорията, в която Вашият търг е публикуван.

Ако искате Вашият търг да бъде видян от по-голям брой потребители на Отворено.бг не се колебайте да се възползвате от услугата – сумата е незначителна и се равнява на цената на чаша безалкохолно...

Процедура:

1, При стартиране или редактиране на търг, активирайте полето "Добави като анонсиран търг", което се намира непосредствено преди категориите в страницата за стартиране на търг.

2, След като търгът е активиран запомнете номера на търга, който се намира в дясната част на тъмното поле със заглавието на търга.

3, Изпратете sms на номер 1851 със следния текст: adbox... (на мястото на точките поставете номера на вашия търг)

Например, стартираният от Вас търг има номер 953. Текстът, който трябва да изпратите на номер 1851 ще бъде: adbox953

4, цената на sms е 1,20 лева с включен ДДС.

5, Получавате промоция на Вашия търг във въртящия се слейдер в горната част на първа страница и едновременно с това получавате промоция на Вашия търг във слайдера на страницата на съответната категория, в която търгът Ви е публикуван.


ОТВОРЕНО.bg ви желае успешни сделки и много положителни емоции.

Ние сме тук, за да ви помагаме.

 

 

4569