Този търг е бил видян 1620 пъти.

Затворен

Състояние: Нов

Локация: Стара Загора

Брой наддавания: 0

Начало на аукциона: 16/04/2018 08:29 ч.

Търгът е затворен

Наблюдавай този търг

Мумио ( Shilajit ) оригинално – хранителна добавка ( 5 гр. )№1875

Оригиналното Shilajit (Мумио) е мощен антиоксидант.
Мумио е смола, която се събира в екологично чисти планински скалисти терени, при височина над 3000 метра над морското равнище. Тя е продукт, получен при биологична дейност в реакция със скалите. Няма нищо общо с обикновената смола от дърветата.
Пречистено от примеси, мумио е еластична маса с хомогенен вид, с черен или тъмнокафяв цвят.Веществото е горчиво на вкус.
По време на съхранението, мумио започва да се втвърдява, ако започне да губи от влагата си. Веществото е много лесно разтворимо във вода.
Shilajit (Мумио) е мощен антиоксидант, забавя процеса на стареене, запазва младостта и живота за дълго време!
Shilajit (Мумио) е ефикасен при много заболявания. Той е ефективен при артрит, ставни болки, болки в гърба. Shilajit има противовъзпалителен ефект. Shilajit е полезен при боледуване от парализа и хемипареза. Помага на черния дроб да работи нормално. Необходим е също, защото пречиства кръвта. Shilajit е показал ефикасност при лечение на стомашно-чревни заболявания, като спастична болка, гастрит, стомашно разстройство и запек. Shilajit е полезен при хемороиди и фистули. Има положителен ефект за лечение на астма. Той също така пази сърцето и поддържа кръвното налягане в граници.
Препоръчва се при обща слабост и отпадналост, след продължително заболяване или операция.
Закупеният пакет оригинално Мумио (5 гр.) се придружава от безплатна книжка, в която са описани над 100 рецепти за различни заболявания.

Условия по доставката: Куриерска фирма

Методи на плащане: Наложен платеж

Начало на аукциона: 16/04/2018 08:29

Край на аукциона: 14/05/2018 08:29

1620